Bij Bitrush.nl kunt u ook naast kooporders ook verkooporders plaatsen om Bitcoin,Litecoin, Ethereum of Dash te verkopen.

In de volgende 12 stappen wordt het verkoopproces uitgebreid uitgelegd met bijbehorende afbeeldingen (LET OP: de bitcoin-adressen in deze uitleg zijn tijdelijke adressen/slechts voorbeeldadressen, u moet uw coins altijd versturen naar het adres van uw daadwerkelijke order) :

1. Hier kunt u bepalen hoeveel coins u wilt verkopen bij de verkoop-tab op de pagina. U kunt ook het aantal coins invullen in plaats van het bedrag in €.

2. Hier vult u het retouradres in. Dit is uw eigen coinadres dat in uw wallet staat.

3. Hier vult u uw eigen rekeningnummer in waarnaar de uitbetaling moet worden overgemaakt.

4. Hier vult u uw eigen naam in (let op dat uw naam overeenkomt met de naam van de rekeninghouder)

5. Hier moet u het emailadres invullen waarnaar een bevestiging wordt gestuurd als u uw order heeft afgerond.

6. Zorg ervoor dat u akkoord gaat met de voorwaarden als u een order plaatst. Lees deze eerst goed door: https://bitrush.nl/nl/terms

Nadat u stap 1 t/m 6 heeft doorlopen verschijnt er een nieuw scherm.


7.  U ziet hier een coinadres waarnaar de coins overgemaakt moeten worden vanuit uw eigen wallet. Dit moet binnen 15 minuten gebeuren. Als uw order niet binnen die tijd wordt uitgevoerd dan worden de coins teruggezonden naar het retouradres dat u bij stap 2 heeft ingevuld.

8. U moet naar het opgegeven adres in stap 7 vanuit uw eigen wallet het opgegeven aantal coins versturen. Houd er rekening mee dat er een minersfee is voor crypto-currency transacties, dus stuur iets meer dan het opgegeven aantal coins. Als u meer stuurt dan het aantal beloofde coins + de minersfee dan krijgt u het overschot teruggestuurd. Onder withdrawal/bitcoin kunt u coins overmaken vanuit uw eigen wallet (let op de crypto-currency die u van plan bent te verkopen).

9. Voer het door bitrush.nl opgegeven adres uit stap 7 in.

10. Uw order is pas succesvol uitgevoerd als u dit scherm ziet.

11. Het duurt 1 a 2 werkdagen voordat het geld van uw verkoop naar u wordt overgemaakt (max. 2 dagen als u een andere bank heeft dan wij).

12. Als u meer coins stuurt dan het aantal beloofde coins + de minersfee dan krijgt u het overschot teruggestuurd (zie ook stap 8).

Did this answer your question?